AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunu kırmak

Kahve falında boynunu kırmak

Kahve falında boynunu kırmak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, kendisine uğur getireceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynunu kırmak gördüyseniz:

  • Objektif olamamanız nedeniyle evdeki kişilerle sıcak saatler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında adamın boynunu kırmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin boynunu kırmak işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynunu kırmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında boynundaki kolyenin koptuğunu görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalet eder.

Kahve falında boynundan vurulmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında orta boylu yılan görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi boynunun kesildiğini görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir