AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi boynunun kesildiğini görmek

Kahve falında kendi boynunun kesildiğini görmek

Kahve falında kendi boynunun kesildiğini görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, küskünlüklerin oluşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Kahve falında kendi boynunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Gizli bilgilerinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

Kahve falında boynunun kesilmesini görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına yorulur.

Kahve falında boynu kesilmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi boynunun kesildiğini görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, şansının da açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynunun kesildiğini görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin boynunun kesildiğini görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ortağından ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin boynunun kesildiğini görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında boynundan kesilmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının boynunun kesildiğini görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir