AnaSayfa / Genel / Kahve falında koç boynuzu tutmak

Kahve falında koç boynuzu tutmak

Kahve falında koç boynuzu tutmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koç boynuzu tutmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla yaşadığınız tuhaf durumlar nedeniyle yabancılardan medet umabilirsiniz.

Kahve falında koç boynuzu tutmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında koç boynuzu kesmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuzlu koç görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın boynuzlu koç görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok büyük borçlar alacağına yorulur.

Kahve falında koç boynuzu görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzsuz koç görmek bolluk içinde yaşayacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına inanılır.

Kahve falında tek boynuzlu koç görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük boynuzlu koç görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir