AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın boynuz görmek

Kahve falında altın boynuz görmek

Kahve falında altın boynuz görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, insanlardan takdir toplayacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, işlerin yolundan çıkacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın boynuz gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren veya ilişkilerinizle ilgili bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında altın boynuz görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, işlerine bereket geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın boynuzlu koç görmek mülk sahibi olacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Kahve falında boğa boynuzu görmek hoşluk içinde olacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuzlu köpek görmek belalardan korunacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işarettir.

Kahve falında hayvan boynuzu görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında boynuzlu tosun görmek güzel haberler alınacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keçinin boynuzunu görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzlu böcek görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir