AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip dolamak

Kahve falında ip dolamak

Kahve falında ip dolamak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, işlerini düzene sokacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında ip dolamak gördüyseniz:

  • Sizden ilgi bekleyen kişiler zamanınızı ya da paranızı paylaşma konusundaki cömertliğinizden rahatsız olabilir.

Kahve falında boynuna ip dolamak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında boğazına ip dolamak kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına yorulur.

Kahve falında ip dolamak sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, ana baba duası alınacağına yorulur.

Kahve falında yün dolamak eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipi ağzından çıkarmak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine inanılır.

Kahve falında birinin ip atladığını görmek iyi ruh halinin bozulacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk ip görmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe renkli ip görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir