AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyalı bıyık görmek

Kahve falında boyalı bıyık görmek

Kahve falında boyalı bıyık görmek huzurlu hissedileceğine, aile hayatının hayır getireceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kendi bildiğini okuyacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına delalet eder.

Kahve falında boyalı bıyık gördüyseniz:

  • Kafanızı sizin için en karlı sonuçları doğurabilecek maddi veya manevi ilişki, ortaklık ya da iş birlikleri için çalıştırmanız gerekiyor.

Kahve falında boyalı bıyık görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bıyıklı olduğunu görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakal ve bıyık kesmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında sakal bıyık kesmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bıyığını kesmek huzurlu günler geçirileceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında bıyık ve sakal görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıyıklı ve sakallı kadın görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında bıyıkları tıraş etmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir