AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bıyıklı olduğunu görmek

Kahve falında birinin bıyıklı olduğunu görmek

Kahve falında birinin bıyıklı olduğunu görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine işarettir.

Kahve falında birinin bıyıklı olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi savunmasız yakalayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşının bıyık bıraktığını görmek hayatının iplerini eline alacağına, küslerin barışacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi bıyığını kesmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kızı bıyıklı görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği erkeği bıyıklı görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bıyık kestiğini görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, ekmeğinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında sakal bıyık kesmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında jiletle bıyık almak kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın birini bıyıklı görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir