AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina çıkmak

Kahve falında bina çıkmak

Kahve falında bina çıkmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kazancın devamlı olacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına inanılır.

Kahve falında bina çıkmak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda ise çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında asansörle binaya çıkmak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bina çıkmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hem de sevdiklerinin olacağına delalettir.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işarettir.

Kahve falında binadan çıkmak aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binanın en üst katına çıkmak geçim derdinin son bulacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir binanın tepesine çıkmak sağlıklı bir kişi olmaya, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bina tepesine çıkmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir