AnaSayfa / Genel / Kahve falında boya sandığı görmek

Kahve falında boya sandığı görmek

Kahve falında boya sandığı görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, sosyal konumunun değişeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boya sandığı gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz türden anlaşmalar yapmalı, yoksa pas geçmelisiniz.

Kahve falında boya sandığı görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı boya sandığı görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Kahve falında sandıkta çeyiz görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, sabit geliri olacağına delalettir.

Kahve falında cam sandık görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında yeni sandık görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında çeyiz sandık görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, borçların artacağına tabir olunur.

Kahve falında sandığın içine girmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz sandık görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir