AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam sandık görmek

Kahve falında cam sandık görmek

Kahve falında cam sandık görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yüzünün kızaracağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çok zarar göreceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında cam sandık gördüyseniz:

  • Muhteşem politik yeteneklerinizi kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında cam sandık görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına yorulur.

Kahve falında ahit sandığı görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında sandıkta altın görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sandık görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık sandık görmek duaların kabul olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin sandığı görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yetkili bir göreve atanacağına inanılır.

Kahve falında gümüş sandık görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında altın dolu sandık görmek güç kaybedeceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir