AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bilezik kaybettiğini görmek

Kahve falında altın bilezik kaybettiğini görmek

Kahve falında altın bilezik kaybettiğini görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik kaybettiğini gördüyseniz:

  • Yanlış insanlara doğruyu söylerseniz bir çok olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında altın bilezik kaybettiğini görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kaybolan bileziği bulmak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaybolan altını bulmak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, malının, parasının ve makamının artacağına yorulur.

Kahve falında altın kaybettiğini görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında altın küpe kaybettiğini görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaybettiği altını bulmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kaybolan altın yüzük bulmak hep dua edeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalettir.

Kahve falında kaybolan altınları bulmak hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir