AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy abdesti görmek

Kahve falında boy abdesti görmek

Kahve falında boy abdesti görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, işbirliği içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında boy abdesti gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yurtdışı bağlantılı başlıklara ya da yönetimsel değişikliklere bağlı pozisyon değişimleri söz konusu olabilir.

Kahve falında boy abdesti almamak huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında boy abdesti görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında boy abdesti almaya çalışmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında boy abdesti aldığını görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına yorulur.

Kahve falında denizde boy abdesti almak yeni çalışmalara girişileceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boy abdest aldığını görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında boy abdesti almak maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynundan kesilmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir