AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynundan kesilmek

Kahve falında boynundan kesilmek

Kahve falında boynundan kesilmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, herkesin yardımına koşacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynundan kesilmek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, tartışmalı ortamlardan, gergin kişilerden veya sorun yaratabilecek olaylardan uzak durmalısınız.

Kahve falında başkasının boynunun kesildiğini görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynunun kesildiğini görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında boynunun kesilmesini görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynundan kesilmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında boynu kesilmek verimin ve bereketin geleceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin boynunun kesildiğini görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, darlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi boynunun kesildiğini görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin boynunun kesildiğini görmek çalışmalarının takdir edileceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir