AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy abdesti almak

Kahve falında boy abdesti almak

Kahve falında boy abdesti almak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boy abdesti almak gördüyseniz:

  • Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz.

Kahve falında boy abdest aldığını görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine delalet eder.

Kahve falında denizde boy abdesti almak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında boy abdesti almamak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında boy abdesti aldığını görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına rivayet eder.

Kahve falında boy abdesti görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, şen kahkahalar atacağına işarettir.

Kahve falında boy abdesti almaya çalışmak ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işarettir.

Kahve falında boy abdesti almak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, masa başı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boynunu öpmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir