AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşlukta yüzmek

Kahve falında boşlukta yüzmek

Kahve falında boşlukta yüzmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, hainlik yapacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında boşlukta yüzmek gördüyseniz:

  • Elinize çok fazla bilgi geçebilir, aralarında sır olarak saklanılması gerekenler olabilir.

Kahve falında boşlukta yüzmek hastalıkların haneden uzak olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Kahve falında uzay boşluğunda uçmak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hararetli olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansör boşluğu görmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık boşluğa düşmek bol bol hayır duası alınacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğundan atlamak yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işarettir.

Kahve falında boşlukta durmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında asansör boşluğunda kalmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir