AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşanmak için imza atmak

Kahve falında boşanmak için imza atmak

Kahve falında boşanmak için imza atmak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, adeta havalara uçacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine delalettir.

Kahve falında boşanmak için imza atmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan ya da güvenilmez kişilerden uzak durun.

Kahve falında boşanmak için imza atmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine inanılır.

Kahve falında nikah için imza atmak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının imzasını atmak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına yorulur.

Kahve falında bir şeye imza atmak çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında bir yere imza atmak hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalemle imza atmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında tahtaya imza atmak işinde büyük başarılar alacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yerine imza atmak ayrılanların birleşeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir