AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtaya imza atmak

Kahve falında tahtaya imza atmak

Kahve falında tahtaya imza atmak zor durumların sona ereceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, ün yapmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında tahtaya imza atmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar ya da kendinizle ilgili değişiklikler kısa vadede olumlu gelişmelerin önünü açabilir.

Kahve falında tahtaya imza atmak temize çıkacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işaret eder.

Kahve falında bir yere imza atmak huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında imza atmak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nikah masasında imza atmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına işarettir.

Kahve falında iş için imza atmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine inanılır.

Kahve falında boş kağıda imza atmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlilik imzası atmak dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında bankada imza atmak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir