AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının imzasını atmak

Kahve falında başkasının imzasını atmak

Kahve falında başkasının imzasını atmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, başarılı işlere imza atılacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının imzasını atmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya ailenizle zaman geçirebilir veya planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında nikah imza atmak ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine inanılır.

Kahve falında zorla imza atmak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işarettir.

Kahve falında birinin yerine imza atmak eğer işsizse iş bulacağına, deşarj olacağına rivayet eder.

Kahve falında kağıda imza atmak elin bollaşacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında evlilik imza atmak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahtaya imza atmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kağıda imza atmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, zor durumda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında evlenmek için imza atmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir