AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşanacağını söylemek

Kahve falında boşanacağını söylemek

Kahve falında boşanacağını söylemek verimliliğinin de artacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına inanılır.

Kahve falında boşanacağını söylemek gördüyseniz:

  • Başkalarının öneri ya da tavsiyelerine göre davranmanız, da ha fazla şanslı olabilecek kararlar almanızı engelleyebilir.

Kahve falında birinin boşanacağını söylemek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında boşanacağını söylemek hayırlı yollar keşfedeceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine alamet eder.

Kahve falında eşine boşanacağını söylemek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiye sevdiğini söylemek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına işarettir.

Kahve falında güzel sesle şarkı söylemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle şarkı söylemek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında şarkı söylemek dans etmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon numarası söylemek yeni çalışmalar ortaya konacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir