AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine boşanacağını söylemek

Kahve falında eşine boşanacağını söylemek

Kahve falında eşine boşanacağını söylemek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, işinde de hep başarılı olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşine boşanacağını söylemek gördüyseniz:

  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Kahve falında eşine boşanacağını söylemek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında birinin boşanacağını söylemek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boşanacağını söylemek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine alamet eder.

Kahve falında eşin yalan söylediğini görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında eşine ayrılacağını söylemek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin yalan söylediğini görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin hamile olduğunu söylemek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir