AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle şarkı söylemek

Kahve falında eski sevgiliyle şarkı söylemek

Kahve falında eski sevgiliyle şarkı söylemek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Çok fazla ön planda olmamaya çalışın.

Kahve falında eski sevgilinin şarkı söylediğini görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, ekonomik olarak kalkınacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye şarkı söylemek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle şarkı söylemek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle şarkı söylemek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin şarkı söylediğini görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliye şarkı söylemek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi şarkı söylerken görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin ismini söylemek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir