AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel sesle şarkı söylemek

Kahve falında güzel sesle şarkı söylemek

Kahve falında güzel sesle şarkı söylemek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına delalettir.

Kahve falında güzel sesle şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konulara daha fazla önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında güzel sesle şarkı söylemek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına yorulur.

Kahve falında yüksek sesle şarkı söylemek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sesli şarkı söylemek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında güzel şarkı söylemek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok güzel şarkı söylemek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel sesle şarkı söyleyen birini görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rap şarkı söylemek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında bir sanatçıyla şarkı söylemek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir