AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş yuva görmek

Kahve falında boş yuva görmek

Kahve falında boş yuva görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, lüks, konfor içinde olacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet eder.

Kahve falında boş yuva gördüyseniz:

  • Liderlik pozisyonuna soyunmanız veya grubun beyni rolünü üstlenmeniz gerekebilir.

Kahve falında boş yuva görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında karınca yuvasına oturmak manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında leyleği yuvada görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan yuvası görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kartal yuvası görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yuva yapan güvercin görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, yeni iş kollarına girileceğine delalet eder.

Kahve falında yuvasında yılan görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında yuvada leylek görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir