AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvasında yılan görmek

Kahve falında yuvasında yılan görmek

Kahve falında yuvasında yılan görmek aşık olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, onlara galip geleceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işaret eder.

Kahve falında yuvasında yılan gördüyseniz:

  • Her konuda biraz çekimser davranmanız faydalı olabilir.

Kahve falında yılan yuvasını görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına inanılır.

Kahve falında yılanın yuvasına girdiğini görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kasasının ağırlaşacağına delalet eder.

Kahve falında yılan ve yuvasını görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın yuvasını görmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Kahve falında yılanı yuvasında görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, istediği gibi hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında yuvasında yılan görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan yuvası görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keklik yuvası görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir