AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal yuvası görmek

Kahve falında kartal yuvası görmek

Kahve falında kartal yuvası görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında kartal yuvası gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Kahve falında kartal yuvası görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında leyleği yuvasında görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına delalettir.

Kahve falında akrep yuvası görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında baykuş yuvası görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yuva yapan güvercin görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, işlerin büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu yuvası görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet eder.

Kahve falında balık yuvası görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında serçe yuvası görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, kazancının çok düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir