AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş dosya görmek

Kahve falında boş dosya görmek

Kahve falında boş dosya görmek bir akrabadan hata görüleceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında boş dosya gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanız gerekiyor.

Kahve falında boş dosya görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz dosya görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında elinde dosya görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına işaret eder.

Kahve falında mavi dosya görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dosya evrak görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında dosya vermek sağlıklı bir kişi olmaya, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evrak dosyası görmek hane içine ay doğacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı dosya görmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir