AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş teneke görmek

Kahve falında boş teneke görmek

Kahve falında boş teneke görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına alamet eder.

Kahve falında boş teneke gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz haksızlığa uğrayabilirsiniz.

Kahve falında boş yağ tenekesi görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş teneke görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağ tenekesi taşımak eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teneke soba görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarım teneke altın görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir teneke yağ görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin tenekesi görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında eski teneke görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir