AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş bakır tencere görmek

Kahve falında boş bakır tencere görmek

Kahve falında boş bakır tencere görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında boş bakır tencere gördüyseniz:

  • Bitmek üzere olan ya da bitmiş gözüyle baktığınız işlerin aniden bozulabilir.

Kahve falında boş bakır tencere görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bakır tencere görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, garanti olacak bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bakır tencere yıkamak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakır tencere almak yeni bir eve sahip olunacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında boş bakır kazan görmek borçların kapanacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında büyük boş tencere görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine yorulur.

Kahve falında içi boş tencere görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine alamet eder.

Kahve falında boş tencereler görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir