AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi boş tencere görmek

Kahve falında içi boş tencere görmek

Kahve falında içi boş tencere görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında içi boş tencere gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bazı şeyler yapmasını beklemeyin.

Kahve falında içi boş tencere görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük boş tencere görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında boş büyük tencere görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş bakır tencere görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş düdüklü tencere görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş tencereler görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş tencere görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında boş tencere tava görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir