AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş tarla sulamak

Kahve falında boş tarla sulamak

Kahve falında boş tarla sulamak sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, fakirlerin güleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, kendisini iyi hissedeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş tarla sulamak gördüyseniz:

  • Ay size karşı cins ilişkilerinde şans veriyor.

Kahve falında boş tarlayı sulamak çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında boş tarla sulamak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yonca tarlası sulamak bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına işaret eder.

Kahve falında tarla suladığını görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında buğday tarlası sulamak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet eder.

Kahve falında domates tarlası sulamak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz tarlası sulamak ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine yorulur.

Kahve falında kuru tarla sulamak Allah’ın kendisinden yana olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir