AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates tarlası sulamak

Kahve falında domates tarlası sulamak

Kahve falında domates tarlası sulamak işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, büyük bir gelir toplayacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, canının sıkılacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında domates tarlası sulamak gördüyseniz:

  • Romantik saatler geçirme fırsatını kaçırmanıza neden olabilecek şeyler yaşamamak için kontrolü elinizde tutmalısınız.

Kahve falında domates tarlası sulamak fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında domates fidesi sulamak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına delalet eder.

Kahve falında boş tarla sulamak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına alamet eder.

Kahve falında ekin tarlası sulamak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında sebze tarlası sulamak zor ve kötü günler geçireceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına inanılır.

Kahve falında tarla sulamak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işarettir.

Kahve falında kuru tarla sulamak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında mısır tarlası sulamak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir