AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş tabak görmek

Kahve falında boş tabak görmek

Kahve falında boş tabak görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, özel hayatının renkleneceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, şeytana uyacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş tabak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kafanızda olan veya uzun vadeli bir hedefiniz daha ulaşılabilir bir hal alıyor.

Kahve falında boş tabak toplamak günlerini hastanede geçireceğine, kendini her konuda geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş tabak vermek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında boş tabak görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında boş yemek tabakları görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına alamet eder.

Kahve falında boş tabak almak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz boş tabak görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, rakiplerinin üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş cam tabak görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabakta kurtçuk görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hayırlı bir terfi alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir