AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş tabak almak

Kahve falında boş tabak almak

Kahve falında boş tabak almak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, ufkunun açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş tabak almak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ilgili konularda istenmeyen gelişmeleri engellemek için dikkatli davranmanızda fayda var.

Kahve falında boş tabak vermek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş tabak almak maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Kahve falında boş tabak görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında boş tabak toplamak kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş yemek tabakları görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz boş tabak görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına alamet eder.

Kahve falında boş cam tabak görmek sorunlarını gidereceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz porselen tabak görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir