AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta kurtçuk görmek

Kahve falında tabakta kurtçuk görmek

Kahve falında tabakta kurtçuk görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kırgınlıkların biteceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında tabakta kurtçuk gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkan olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında tabakta kurt görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında tabakta kurtçuk görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kötü günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında tabakta pilav görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında porselen tabak satın almak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, birikim yapacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş tabak görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, dertlerden kurtulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında bir tabak altın görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında servis tabağı görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına inanılır.

Kahve falında boş yemek tabakları görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir