AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz boş tabak görmek

Kahve falında beyaz boş tabak görmek

Kahve falında beyaz boş tabak görmek muradın olacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz boş tabak gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sorulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında beyaz boş tabak görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında boş tabak vermek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında boş cam tabak görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş yemek tabakları görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş tabak almak rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında boş tabak görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş tabak toplamak insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tabak yıkamak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, onun kıymetini her daim bileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir