AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş şişe toplamak

Kahve falında boş şişe toplamak

Kahve falında boş şişe toplamak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kazançlı işler yapılacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında boş şişe toplamak gördüyseniz:

  • Kendinizi veya imajınızı güvence altına almak için bazı kişilerde yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında boş şişe toplamak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş bira şişesi toplamak dürüst bir şekilde yaşayacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş su şişesi görmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, şansın yüze güleceğine inanılır.

Kahve falında boş su şişeleri görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş rakı şişesi görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına delalettir.

Kahve falında boş plastik şişe görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında boş şişeler görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, planların tutmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş kolonya şişesi görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir