AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş rakı şişesi görmek

Kahve falında boş rakı şişesi görmek

Kahve falında boş rakı şişesi görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, işlerin devam edeceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında boş rakı şişesi gördüyseniz:

  • Diğerlerini dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında boş rakı şişesi görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında rakı şişesi kırmak cesaretin ve özgüvenin azalacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rakı şişesi görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakı şişesinin kırıldığını görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında rakı şişesi kırıldığını görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş şişe görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında parfüm şişesini boş görmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş su şişeleri görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir