AnaSayfa / Genel / Kahve falında para kasası görmek

Kahve falında para kasası görmek

Kahve falında para kasası görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, planlarının gerçekleşeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalettir.

Kahve falında para kasası gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız biraz durulabilir.

Kahve falında bir kasa para görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kasadan para çaldığını görmek yüzünün güleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasa içinde para görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında para dolu kasa görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çelik para kasası görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında kasadan para almak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kasada kağıt para görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasayla para görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir