AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş saksı görmek

Kahve falında boş saksı görmek

Kahve falında boş saksı görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, insanlara yol göstereceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, desteksiz kalacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında boş saksı gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteyebilirler.

Kahve falında boş saksı görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş çiçek saksısı görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda beyaz çiçek görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında çiçekli saksı görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıya fidan dikmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işarettir.

Kahve falında saksıda çim görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda lale görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında saksı çiçeği sulamak son model arabaya sahip olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir