AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda lale görmek

Kahve falında saksıda lale görmek

Kahve falında saksıda lale görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, riske atılacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına delalet eder.

Kahve falında saksıda lale gördüyseniz:

  • Para açısından güçlüsünüz.

Kahve falında saksıda lale görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lale almak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, yeni denemelerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında lale aldığını görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet eder.

Kahve falında sarı lale tarlası görmek maddi gücünün azalacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına tabir olunur.

Kahve falında solmuş lale görmek atılıma geçeceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine yorulur.

Kahve falında kirmizi laleler görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında lale ekmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında rengarenk laleler görmek kendi kabuğuna çekileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir