AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik şişe içinde su görmek

Kahve falında plastik şişe içinde su görmek

Kahve falında plastik şişe içinde su görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında plastik şişe içinde su gördüyseniz:

  • Davranışlarınızda da duygusal hayatınızda da gereksiz eğilimler olabilir.

Kahve falında plastik şişe içinde su görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında plastik şişede su görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına işarettir.

Kahve falında plastik şişeden su içmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında plastik su şişesi görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında boş plastik şişe görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında plastik şişe toplamak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine alamet eder.

Kahve falında plastik şişe görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına yorulur.

Kahve falında pet şişe içinde su görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir