AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik şişe toplamak

Kahve falında plastik şişe toplamak

Kahve falında plastik şişe toplamak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına işarettir.

Kahve falında plastik şişe toplamak gördüyseniz:

  • Sürprizler söz konusu olabilir.

Kahve falında plastik şişe toplamak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında plastik şişede su görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında plastik su şişesi görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında plastik şişe görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine inanılır.

Kahve falında plastik şişeden su içmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında boş plastik şişe görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine inanılır.

Kahve falında plastik şişe içinde su görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında plastik toplamak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir