AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kasa meyve görmek

Kahve falında bir kasa meyve görmek

Kahve falında bir kasa meyve görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kasa meyve gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin durumunuzu anlamasını bekleyerek ya da durumunuzu anlatabilmek için vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında kasayla meyve görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kasa meyve görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, birçok iş teklifi alınacağına işaret eder.

Kahve falında kasada meyve görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında kasalarla meyve görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş meyve kasası görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında meyve kasası görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalet eder.

Kahve falında kasa kasa meyve görmek ekmek kapılarının kapanacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kamyon kasasında gitmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir