AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve kasası görmek

Kahve falında meyve kasası görmek

Kahve falında meyve kasası görmek zenginliğini kaybedeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yüzünün hep güleceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meyve kasası gördüyseniz:

  • Esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında boş meyve kasası görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, evliyseniz eşle iyi geçime rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve kasası görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalet eder.

Kahve falında kasalarla meyve görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kasayla meyve görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasa kasa meyve görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kasada meyve görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına delalettir.

Kahve falında bir kasa meyve görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kasa görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir