AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş mağaza görmek

Kahve falında boş mağaza görmek

Kahve falında boş mağaza görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, başına türlü işler geleceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında boş mağaza gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırıcı yeni yollar söz konusu olabilir.

Kahve falında boş mağaza görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, kurtuluşa ereceğine yorulur.

Kahve falında mağaza vitrini görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, dünyasının bir anda değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı mağazasına girmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, daha fazla mal sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında perde mağazası görmek belaya ve derde düşeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında mağaza işletmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, önündeki engelleri aşamayacağına işaret eder.

Kahve falında çanta mağazası görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mobilya mağazası görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına inanılır.

Kahve falında mağazadan ayakkabı almak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir