AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde mağazası görmek

Kahve falında perde mağazası görmek

Kahve falında perde mağazası görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, kar elde edileceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, borçların ödeneceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına delalet eder.

Kahve falında perde mağazası gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşebileceği veya amaçlarınıza ulaşabileceği zamanlardasınız.

Kahve falında perde mağazası görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mağazadan alışveriş yapmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, dayanışma içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında mağaza işletmek bazen fakirlik görüleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında mobilya mağazası görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mağazada elbise beğenmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mağaza görmek kazançların artacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oyuncak mağazası görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, adımlarını daha sağlam atacağına delalettir.

Kahve falında takı mağazası görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir