AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı mağazasına girmek

Kahve falında ayakkabı mağazasına girmek

Kahve falında ayakkabı mağazasına girmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, eşlerin boşanacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı mağazasına girmek gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar nedeniyle problemler yaşanabilir.

Kahve falında ayakkabı mağazasına girmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mağazaya girmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında giyim mağazasına girmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı mağazasına gitmek bazı iş birlikleri yapacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mağazada ayakkabı görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı mağazası görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı mağazası açmak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mağazadan ayakkabı almak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir