AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta mağazası görmek

Kahve falında çanta mağazası görmek

Kahve falında çanta mağazası görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında çanta mağazası gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmanızı sağlayacak farklı yollar var.

Kahve falında çanta mağazası görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalettir.

Kahve falında lüks mağaza görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mağazadan ayakkabı almak bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı mağazası açmak yeni bir araba satın alınacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni açılan mağaza görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında giyim mağazası görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında halı mağazası görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir mağaza görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir