AnaSayfa / Genel / Kahve falında mobilya mağazası görmek

Kahve falında mobilya mağazası görmek

Kahve falında mobilya mağazası görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında mobilya mağazası gördüyseniz:

  • Hiç tanımadığınız kişilerden fayda görebileceğiniz bir yıllık süreçte olacaksınız.

Kahve falında mobilya mağazası görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında eski mobilya almak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mobilya değiştirmek güzelliklere rast gelineceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ahşap mobilyalar görmek çok sayıda borca gireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mobilyaların yerini değiştirmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işarettir.

Kahve falında mobilya masa görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde mobilya görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski mobilya görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, yaşamının tazeleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir