AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağaza işletmek

Kahve falında mağaza işletmek

Kahve falında mağaza işletmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, neşesini kaybedeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine inanılır.

Kahve falında mağaza işletmek gördüyseniz:

  • Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Kahve falında mağaza işletmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet eder.

Kahve falında kahvehane işletmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına işaret eder.

Kahve falında bakkal işletmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında işletme açmak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fırın işletmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında market işletmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında büfe işletmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında işyeri işletmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir